Team

Aurore Salaris en Advies

Dennis Bos

Dennis bos

Dennis is salarisspecialist. Hij brengt vaktechnische en systeemtechnische kennis optimaal samen. Hij kijkt met een analytische blik naar de salarisadministratie en denkt in oplossingen. In de dagelijkse praktijk ondersteunt hij klanten met het voeren van de salarisadministratie op een zo efficiënt mogelijke wijze.

Dennis is Visma Nmbrs Certified Professional en Consultant Exact salaris. Daarnaast beheerst hij AFAS Profit, Exact Online en Unit4 salaris op gebruikersniveau.

Dennis Bos

Ina Schut

Ina is een HR-adviseur met veel ervaring in het opzetten, organiseren en structureren van personeelszaken met alle bijbehorende (advies)werkzaamheden.
Ze combineert een heldere visie op vraagstukken met een praktische en doelgerichte aanpak. Rode draad daarin is het koppelen van de doelen van de organisatie aan de talenten van de medewerkers.
Haar manier van werken is open minded, analytisch, duidelijk, en verbindend qua communicatie.
Ina is daarnaast een ervaren coach die het talent van de mens en medewerker ziet en dat gebruikt als vertrekpunt voor bewustwording, groei en inzicht op professioneel en persoonlijk vlak.

Leonie Kornegoor

Leonie Kornegoor

Leonie is specialist op het gebied van salarisadministratie, applicatiebeheer, implementaties en integraties. Zij verwerkt de salarissen voor klanten en begeleidt klanten waar mogelijk naar de meest efficiënte manier van werken, begeleidt en ondersteunt bij procesoptimalisaties aangaande de HR- en salarisadministratie. Zij houdt zich bezig met de systeemtechnische kant van het vak: brengt koppelingen tot stand om handmatig werken daar waar het niet nodig is uit te faseren en de foutgevoeligheid zo klein mogelijk te laten zijn.

Visma Nmbrs kent geen geheimen voor Leonie. Daarnaast is zij als gebruiker thuis in Unit4, Exact Online en AFAS Profit.

Danique Blekkink

Danique Blekkink

Danique is salarisadministrateur sinds 2020. Zij verwerkt de salarissen voor klanten in diverse sectoren. Met haar frisse blik denkt ze graag mee met de klant als er vragen zijn op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Ze kiest de meest efficiënte weg in het doolhof van regels. Ze communiceert op een duidelijke manier, waardoor de klant begrijpt wat er moet gebeuren, kansen ziet en de juiste beslissingen kan nemen. Ze is in het bezit van het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en wil zich graag verder blijven ontwikkelen en specialiseren.

Marco Wiggers

Marco Wiggers

Marco is Payroll Professional. Met zijn rustige manier van communiceren weet hij iedereen goed te adviseren. Hij is leergierig en nauw betrokken. Daarmee haalt hij plezier en energie uit zijn werk en dat wordt gewaardeerd door de mensen (collega’s en klanten) om hem heen. Hij heeft ruime ervaring in loondienst èn als zelfstandig ondernemer. Dat laatste maakt het voor hem mogelijk de visie en missie van de ondernemer als geen ander te begrijpen en dit te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Al langer is hij in het bezit van het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL). Hij wil zich graag continu blijven ontwikkelen en verder specialiseren. Hij wil zijn kennis en vaardigheden altijd naar een hoger niveau tillen. Momenteel is hij bezig met de Vakopleiding Payroll Services (VPS).

Pascal Rissewijck

Pascal Rissewijck

Pascal is een doorgewinterde salarisadministrateur. Hij heeft al twaalf jaar ervaring binnen onze onderneming. In die tijd heeft hij met allerlei verschillende salarispakketten gewerkt, waaronder Visma Nmbrs, Loket.nl, PayMaster en Microloon. Hij verwerkt de lonen voor klanten in allerlei sectoren en met elke omvang. Met zijn ervaring, snelheid en klantvriendelijkheid ondersteunt hij zijn klanten. Zij hoeven zich geen zorgen te maken over de salarisadministratie - daar zorgt Pascal voor!

Peggy de Beus

Peggy de Beus

Peggy is sinds 2020 werkzaam als administrateur waarbij de salarisverwerking meer en meer haar aandacht trok en voorkeur kreeg. Bij Aurore kan ze zich volledig op die salarisverwerking richten. Ze verwerkt de salarisadministraties vanaf haar plek op kantoor, bij de klant of vanuit huis. Ze werkt waar ze wil
of waar het nodig is.
Ze is leergierig, nauwkeurig en omdat ze duidelijk communiceert, vind je snel de weg naar haar bij vragen of bij onduidelijkheden. Ze haalt haar energie uit de samenwerking met klanten. Ze is in het bezit van het praktijkdiploma loonadministratie (PDL). Dit alles maakt haar bijzonder geschikt als salarisadministrateur-dat ga je ervaren.

Kennis maken met Aurore of
een afspraak inplannen?