Team

Aurore Salaris en Advies

Dennis Bos

Dennis bos

Dennis is salarisspecialist. Hij brengt vaktechnische en systeemtechnische kennis optimaal samen. Hij kijkt met een analytische blik naar de salarisadministratie en denkt in oplossingen. In de dagelijkse praktijk ondersteunt hij klanten met het voeren van de salarisadministratie op een zo efficiënt mogelijke wijze.

Dennis is Visma Nmbrs Certified Professional en Consultant Exact salaris. Daarnaast beheerst hij AFAS Profit, Exact Online en Unit4 salaris op gebruikersniveau.

Sascha Berendsen

Sascha Berendsen

Sascha is HR-adviseur. Uniek is dat zij ook kennis heeft van de salarisadministratie. Zij verbindt de wet- en regelgeving aan de cijfers die erbij horen.

Een vraagstuk dat enkel en alleen betrekking heeft op de salarisadministratie is zeldzaam. Meestal komen de vragen voort uit cases waarbij een medewerker ziek is, verlof wil opnemen. Een werkgever iemand wil aannemen of juist ontslaan. Of bijvoorbeeld een eigen pakketje arbeidsvoorwaarden wil samenstellen. Sascha organiseert en structureert de salaris- en personeelsadministratie. Haalt de benodigde inzichten op en stelt een advies samen. Zij maakt bij ieder vraagstuk direct de kosten/batenanalyse.

Sascha’s kennis en kunde is zowel voor u als voor ons direct van toegevoegde waarde.

Leonie Kornegoor

Leonie Kornegoor

Leonie is specialist op het gebied van salarisadministratie, applicatiebeheer, implementaties en integraties. Zij verwerkt de salarissen voor klanten en begeleidt klanten waar mogelijk naar de meest efficiënte manier van werken, begeleidt en ondersteunt bij procesoptimalisaties aangaande de HR- en salarisadministratie. Zij houdt zich bezig met de systeemtechnische kant van het vak: brengt koppelingen tot stand om handmatig werken daar waar het niet nodig is uit te faseren en de foutgevoeligheid zo klein mogelijk te laten zijn.

Visma Nmbrs kent geen geheimen voor Leonie. Daarnaast is zij als gebruiker thuis in Unit4, Exact Online en AFAS Profit.

Marco Wiggers

Marco Wiggers

Marco is Payroll Professional. Met zijn rustige manier van communiceren weet hij iedereen goed te adviseren. Hij is leergierig en nauw betrokken. Daarmee haalt hij plezier en energie uit zijn werk en dat wordt gewaardeerd door de mensen (collega’s en klanten) om hem heen. Hij heeft ruime ervaring in loondienst èn als zelfstandig ondernemer. Dat laatste maakt het voor hem mogelijk de visie en missie van de ondernemer als geen ander te begrijpen en dit te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Al langer is hij in het bezit van het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL). Hij wil zich graag continu blijven ontwikkelen en verder specialiseren. Hij wil zijn kennis en vaardigheden altijd naar een hoger niveau tillen. Momenteel is hij bezig met de Vakopleiding Payroll Services (VPS).

Pascal Rissewijck

Pascal Rissewijck

Pascal is een doorgewinterde salarisadministrateur. Hij heeft al twaalf jaar ervaring binnen onze onderneming. In die tijd heeft hij met allerlei verschillende salarispakketten gewerkt, waaronder Visma Nmbrs, Loket.nl, PayMaster en Microloon. Hij verwerkt de lonen voor klanten in allerlei sectoren en met elke omvang. Met zijn ervaring, snelheid en klantvriendelijkheid ondersteunt hij zijn klanten. Zij hoeven zich geen zorgen te maken over de salarisadministratie - daar zorgt Pascal voor!

Peggy de Beus

Peggy de Beus

Peggy is sinds 2020 werkzaam als administrateur waarbij de salarisverwerking meer en meer haar aandacht trok en voorkeur kreeg. Bij Aurore kan ze zich volledig op die salarisverwerking richten. Ze verwerkt de salarisadministraties vanaf haar plek op kantoor, bij de klant of vanuit huis. Ze werkt waar ze wil
of waar het nodig is.
Ze is leergierig, nauwkeurig en omdat ze duidelijk communiceert, vind je snel de weg naar haar bij vragen of bij onduidelijkheden. Ze haalt haar energie uit de samenwerking met klanten. Ze is in het bezit van het praktijkdiploma loonadministratie (PDL). Dit alles maakt haar bijzonder geschikt als salarisadministrateur-dat ga je ervaren.

Cynthia Mulder

Cynthia Mulder

Cynthia is salarisadviseur. Met de titel Register Payroll Professional (RPP) op zak is Cynthia uw steun en toeverlaat bij vaktechnische vragen. Door haar ruime ervaring in het vak als adviseur en consultant kan zij putten uit heel veel praktijkcases. Er zijn maar heel weinig vragen waar zij geen antwoord op weet – wij dagen u uit!

Ze zet graag de lijnen uit – helpt u bij het inrichten van de meest optimale manier van samenwerken. Ze heeft daarnaast ruime pakketkennis en werkt in ADP, AFAS, Exact, Loket, Visma Nmbrs en Unit4.

Uit het samenwerken aan de salarisadministratie haalt Cynthia het meeste plezier. Samenwerken met collega’s en samenwerken met klanten. Dan eens op kantoor, maar ook heel graag bij u op locatie.

Dennis Bos

Ina Schut

Ina is een HR-adviseur met veel ervaring in het opzetten, organiseren en structureren van personeelszaken met alle bijbehorende (advies)werkzaamheden.
Ze combineert een heldere visie op vraagstukken met een praktische en doelgerichte aanpak. Rode draad daarin is het koppelen van de doelen van de organisatie aan de talenten van de medewerkers.
Haar manier van werken is open minded, analytisch, duidelijk, en verbindend qua communicatie.
Ina is daarnaast een ervaren coach die het talent van de mens en medewerker ziet en dat gebruikt als vertrekpunt voor bewustwording, groei en inzicht op professioneel en persoonlijk vlak.

René van Mulligen

René van Mulligen

René werkte na het afronden van de opleiding HBO Financieel Management als salarisadviseur binnen de accountancy en het laatste jaar als senior salarisconsultant. Die ervaring zet hij vanaf nu graag in bij onze klanten en binnen ons team.

Grote organisaties, complexe salarisvraagstukken; René draait er zijn hand niet voor om. Hij heeft ervaring opgedaan met diverse programmatuur voor de salarisverwerking. Alle opgedane ervaring komt goed van pas bij het verwerken van iedere salarisadministratie.

Hij werkt ’t liefst op locatie, ontmoet je graag en helpt je om de salarisadministratie zo efficiënt en goed mogelijk te verwerken.

Kennis maken met Aurore of
een afspraak inplannen?