Team

Aurore Salaris en Advies

Dennis Bos

Dennis bos

Dennis is salarisspecialist. Hij brengt vaktechnische en systeemtechnische kennis optimaal samen. Hij kijkt met een analytische blik naar de salarisadministratie en denkt in oplossingen. In de dagelijkse praktijk ondersteunt hij klanten met het voeren van de salarisadministratie op een zo efficiënt mogelijke wijze.

Dennis is Visma Nmbrs Certified Professional en Consultant Exact salaris. Daarnaast beheerst hij AFAS Profit, Exact Online en Unit4 salaris op gebruikersniveau.

Sascha Berendsen

Sascha Berendsen

Sascha is HR-adviseur. Uniek is dat zij ook kennis heeft van de salarisadministratie. Zij verbindt de wet- en regelgeving aan de cijfers die erbij horen.

Een vraagstuk dat enkel en alleen betrekking heeft op de salarisadministratie is zeldzaam. Meestal komen de vragen voort uit cases waarbij een medewerker ziek is, verlof wil opnemen. Een werkgever iemand wil aannemen of juist ontslaan. Of bijvoorbeeld een eigen pakketje arbeidsvoorwaarden wil samenstellen. Sascha organiseert en structureert de salaris- en personeelsadministratie. Haalt de benodigde inzichten op en stelt een advies samen. Zij maakt bij ieder vraagstuk direct de kosten/batenanalyse.

Sascha’s kennis en kunde is zowel voor u als voor ons direct van toegevoegde waarde.

Leonie Kornegoor

Leonie Kornegoor

Leonie is specialist op het gebied van salarisadministratie, applicatiebeheer, implementaties en integraties. Zij verwerkt de salarissen voor klanten en begeleidt klanten waar mogelijk naar de meest efficiënte manier van werken, begeleidt en ondersteunt bij procesoptimalisaties aangaande de HR- en salarisadministratie. Zij houdt zich bezig met de systeemtechnische kant van het vak: brengt koppelingen tot stand om handmatig werken daar waar het niet nodig is uit te faseren en de foutgevoeligheid zo klein mogelijk te laten zijn.

Visma Nmbrs kent geen geheimen voor Leonie. Daarnaast is zij als gebruiker thuis in Unit4, Exact Online en AFAS Profit.

Pascal Rissewijck

Pascal Rissewijck

Pascal is een doorgewinterde salarisadministrateur. Hij heeft al twaalf jaar ervaring binnen onze onderneming. In die tijd heeft hij met allerlei verschillende salarispakketten gewerkt, waaronder Visma Nmbrs, Loket.nl, PayMaster en Microloon. Hij verwerkt de lonen voor klanten in allerlei sectoren en met elke omvang. Met zijn ervaring, snelheid en klantvriendelijkheid ondersteunt hij zijn klanten. Zij hoeven zich geen zorgen te maken over de salarisadministratie - daar zorgt Pascal voor!

Peggy de Beus

Peggy de Beus

Peggy is sinds 2020 werkzaam als administrateur waarbij de salarisverwerking meer en meer haar aandacht trok en voorkeur kreeg. Bij Aurore kan ze zich volledig op die salarisverwerking richten. Ze verwerkt de salarisadministraties vanaf haar plek op kantoor, bij de klant of vanuit huis. Ze werkt waar ze wil
of waar het nodig is.
Ze is leergierig, nauwkeurig en omdat ze duidelijk communiceert, vind je snel de weg naar haar bij vragen of bij onduidelijkheden. Ze haalt haar energie uit de samenwerking met klanten. Ze is in het bezit van het praktijkdiploma loonadministratie (PDL). Dit alles maakt haar bijzonder geschikt als salarisadministrateur-dat ga je ervaren.

Cynthia Mulder

Cynthia Mulder

Cynthia is salarisadviseur. Met de titel Register Payroll Professional (RPP) op zak is Cynthia uw steun en toeverlaat bij vaktechnische vragen. Door haar ruime ervaring in het vak als adviseur en consultant kan zij putten uit heel veel praktijkcases. Er zijn maar heel weinig vragen waar zij geen antwoord op weet – wij dagen u uit!

Ze zet graag de lijnen uit – helpt u bij het inrichten van de meest optimale manier van samenwerken. Ze heeft daarnaast ruime pakketkennis en werkt in ADP, AFAS, Exact, Loket, Visma Nmbrs en Unit4.

Uit het samenwerken aan de salarisadministratie haalt Cynthia het meeste plezier. Samenwerken met collega’s en samenwerken met klanten. Dan eens op kantoor, maar ook heel graag bij u op locatie.

Dennis Bos

Ina Schut

Ina is een HR-adviseur met veel ervaring in het opzetten, organiseren en structureren van personeelszaken met alle bijbehorende (advies)werkzaamheden.
Ze combineert een heldere visie op vraagstukken met een praktische en doelgerichte aanpak. Rode draad daarin is het koppelen van de doelen van de organisatie aan de talenten van de medewerkers.
Haar manier van werken is open minded, analytisch, duidelijk, en verbindend qua communicatie.
Ina is daarnaast een ervaren coach die het talent van de mens en medewerker ziet en dat gebruikt als vertrekpunt voor bewustwording, groei en inzicht op professioneel en persoonlijk vlak.

René van Mulligen

René van Mulligen

René werkte na het afronden van de opleiding HBO Financieel Management als salarisadviseur binnen de accountancy en het laatste jaar als senior salarisconsultant. Die ervaring zet hij vanaf nu graag in bij onze klanten en binnen ons team.

Grote organisaties, complexe salarisvraagstukken; René draait er zijn hand niet voor om. Hij heeft ervaring opgedaan met diverse programmatuur voor de salarisverwerking. Alle opgedane ervaring komt goed van pas bij het verwerken van iedere salarisadministratie.

Hij werkt ’t liefst op locatie, ontmoet je graag en helpt je om de salarisadministratie zo efficiënt en goed mogelijk te verwerken.

Kelly Kornegoor-Garritsen

Kelly Kornegoor-Garritsen

Kelly is salaris-/HR-adviseur in opleiding. Vanuit een volledig ander vakgebied binnen gekomen met voldoende werk- en levenservaring en heel veel positieve energie.

Nu de arbeidsmarkt krap is, is het bijzonder fijn dat Kelly zich aansluit bij ons team.

Zij gaat bij Aurore het vak leren (kennen) en ze krijgt de ruimte en tijd om mogelijk een keuze te maken tussen de salaris of de HR-administratie. Een combi van beide is bijzonder zeldzaam, maar wel ook heel gewild.

Je zult Kelly dus zien verschijnen via de mail, in (online) afspraken en horen aan de telefoon. Ze werkt met ons mee en leert tegelijkertijd.

Marcel Wienholts

Marcel Wienholts

Marcel is salarisadministrateur. Een echte doener. Mouwen opstropen en denken in praktische oplossingen.
Marcel heeft z’n ervaring opgedaan in onze branche, waaronder bij onze rechtsvoorganger. Hij is dus een oude bekende voor een groot deel van onze klanten.
Marcels aanwezigheid is al niet meer weg te denken. Hij vergroot het werkplezier van ons allemaal en jullie kunnen weer gebruik maken van iemands jarenlange ervaring in t vak. Wij doen er ons voordeel mee!

Marianne van der Meijde

Marianne van der Meijde

Marianne is een salarisadviseur met ervaring. Lang geleden (zoals ze zelf zegt) heeft ze kennis gemaakt met het vak en is nu weer herenigd met een oud-collega. Ze is een gecertifieerde Register Payroll Professional (RPP). Daarnaast is ze heel geïnteresseerd in de mogelijkheden die systeemtechniek ons vak biedt. Vraagstukken die binnen komen bij Aurore Salaris en Advies kennen vaak een oplossing die de software raakt. Marianne kent Visma Nmbrs op haar duimpje. Ze richt het systeem graag zo optimaal mogelijk in, zodat er efficiëntie wordt bereikt en het systeem voor je gaat werken.
Zij kan als geen ander vaktechnische uitdagingen brengen naar praktijkgerichte oplossingen.
Je komt Marianne tegen op kantoor, maar ze werkt ook graag op locatie om de lijntjes kort te houden en het contact warm en doelgericht.

Lisette Geurts

Lisette Geurts

Lisette is een salarisadministrateur met heel veel ervaring. Zij werkt al ruim 25 jaar in het vak. Ze maakt met veel plezier salarisstroken voor medewerkers die werken in allerlei sectoren.

Lisette is een echte teamspeler. Ze leert je graag persoonlijk kennen om op deze manier makkelijk samen te kunnen werken voor het beste resultaat.

Ze weet als geen ander het werk in het juiste perspectief te zetten. De wetten en regels kunnen het vak ondoorzichtig maken. Lisette is heel graag je eerste aanspreekpunt en helpt je de juiste vragen te formuleren. Daarna schakelt ze hulp in als het nodig is en zorgt ze ervoor dat het voor elkaar komt.

Kennis maken met Aurore of
een afspraak inplannen?